Direct contact? +31 (0)78 - 692 1992

EBT maakt eerste glazen brugpaneel voor binnenvaart

Voor de MS Govert Sr heeft EBT het eerste glazen brugpaneel mogen maken. En daar zijn wij trots op.

Glas is een uniek materiaal, wat op vele manieren kan worden gebruikt. Vol vertrouwen gaf Werkina uit Werkendam de opdracht voor de productie aan EBT. En het eindresultaat liegt er niet om. Werkelijk een plaatje...

EBT - Bedienen & Signaleren

Ontwikkeling stopt nooit

EBT blijft graag in beweging. Zo ook met de ontwikkeling voor een paneel waarmee naar een hybride aandrijving geschakeld kan worden.

In opdracht van Scheepswerf Damen is door EBT een demo-paneel gemaakt. Na goedkeuring zijn er diverse panelen in opdracht gegeven.

Ontwikkeling stopt nooit, EBT ook niet!

EBT - Bedienen & Signaleren

Deelname aan supertanker Vinotra

Voor de MTS Vinotra 10 kreeg EBT de opdracht voor het maken van multicolor stuurhuispanelen voor montage in het dashboard.  De Vinotra 10 is met een lengte van 135 meter en een tonnage van 11.500 de grootste binnenvaarttanker ter wereld.

Opdrachtgever Werkina uit Werkendam was zeer tevreden over de geleverde stuurhuispanelen. En EBT is er trots op dat ook zij een bijdrage mocht leveren aan deze grootste binnenvaarttanker. U leest het: van klein tot zeer groot, EBT levert.

EBT  - Bedienen & Signaleren

MPS Excellence Princess van vele panelen voorzien

Voor de MPS Excellence Princess produceerde EBT niet alleen de bedieningspanelen voor in het stuurhuis. Ook de kantoren, de receptie én het restaurant moesten van panelen worden voorzien. Geen enkel probleem. De vraag om meerdere panelen bij één leverancier brengt juist uniformiteit met zich mee.

De 135 meter lange MPS Excellence Princess is een rivierpassagierschip. Uitstraling is belangrijk, een aspect wat EBT zeker heeft meegenomen in de uitvoering. De jarenlange ervaring op dit vlak is voor opdrachtgever Van Tiem reden geweest de opdracht bij EBT neer te leggen.

EBT - Bedienen & Signaleren
EBTKelvinring 16
2952BG Alblasserdam
078-6921992

Volg je ons al?